[Blueray] Sängknoppar Och Kvastskaft (1971) Titta Hela Filmen

online streaming Sängknoppar Och Kvastskaft i bästa videoformat. ladda ner film Sängknoppar Och Kvastskaft i hög kvalitet. spela film Sängknoppar Och Kvastskaft i topp videoformat. ladda ner hela Sängknoppar Och Kvastskaft i högsta kvalitet. fullständig film streaming Sängknoppar Och Kvastskaft i bästa look videoformat.


meddelande en fullständig beskrivning av Sängknoppar Och Kvastskaft nedan:
  • Originaltitel : Bedknobs and Broomsticks
  • Film titel i ditt land : Sängknoppar Och Kvastskaft
  • År av film : 1971
  • Genrer av film : Äventyr, Fantasy, Animerat, Komedi, Familj, Music,
  • Status för film : Released
  • Släppdatum för film : 1971-10-07
  • Företag av film : Walt Disney Productions,
  • Länder film : United States of America,
  • Språk film : English,
  • Varaktighet film : 117 Min
  • Genomsnittlig röst av film : 6.7
  • Youtube ID för filmen : C8YkeCNXBCU
  • Översättning av film : NB,DE,IT,SV,NL,EL,HU,DA,FA,ES,NO,EN,FR,RU,PT,HE,KO,
  • Maska av film :Arthur Gould-Porter (Capt. Greer), Ian Weighill (Charlie), Roddy McDowall (Mr. Jelk), Ben Wrigley (Portobello Rd. Workman), Cyril Delevanti (Elderly Farmer), Tessie O'Shea (Mrs. Hobday), Rick Traeger (German Sergeant), Sam Jaffe (Bookman), Bruce Forsyth (Swinburne), Angela Lansbury (Miss Price), John Ericson (Col. Heller), David Tomlinson (Emelius), Reginald Owen (Gen. Teagler), Cindy O'Callaghan (Carrie), Roy Snart (Paul)

0066817

Sängknoppar Och Kvastskaft är bäst film tillverkats av Walt Disney Productions, tillsammans med en beskrivning av filmen är "Barn/familjefilm från 1971 av Robert Stevenson med Angela Lansbury och David Tomlinson. Disneys Oscar®-belönade ”Sängknoppar och kvastskaft” bjuder på en förtrollande upplevelse med både tecknade figurer och riktiga skådespelare. Följ med på en resa fylld av fantasi och magi i denna Disney Klassiker. Det är krig och syskonen Rawlins flyttas från London till en säkrare plats på landet, för att bo hos den buttra Eglantine Price. Det visar sig att Eglantine håller på att lära sig trolleri och häxkonster, men hon saknar den sista trollformeln för att bli fullärd. Innan barnen vet ordet av får de följa med i jakten på en mystisk gammal bok där den sista formeln finns. Med hjälp av en flygande säng och en hel del trollerikonster får de uppleva det ena äventyret efter det andra - bland annat ett besök på den tecknade fantasiön Naboombu, där djuren bjuder dem på en oförglömlig fotbollsmatch!". Filmen är producerad med utmärkt grafisk kvalitet, bäst örat spräng ljudkvalitet och finaste starring aktörer.

det ögonblick jag först läs om den här filmen är jag inte helt säker om jag föredrar detta specifika idé eller på annat sätt. Efter att ha sett det Jag kan använda till staten att verkligen uppskattar. Jag rekommenderar definitivt den här filmen för de som inklusive genre Äventyr, Fantasy, Animerat, Komedi, Familj, Music, . Det är möjligt att titta på den för gratis bara klick en knapp och registrera, kan titta obegränsad senaste filmtitlar gratis.

... spela strömmande Sängknoppar Och Kvastskaft i högupplöst format 1080p ....




Producer : Bill Walsh, Director of Photography : Frank V. Phillips, Screenplay : Bill Walsh, Editor : Cotton Warburton, Screenplay : Don DaGradi, Animation : Milt Kahl, Novel : Mary Norton, Animation Director : Ward Kimball, Director : Robert Stevenson, Original Music Composer : Irwin Kostal
säker, nu du kan se film involverar Sängknoppar Och Kvastskaft i sin helhet längd och få den url till detta film Sängknoppar Och Kvastskaft i hd-format.


Tags: flying, witch, world war ii, broom,

[Blueray] Sängknoppar Och Kvastskaft (1971) Titta Hela Filmen Rating: 4.5 By: Members

0 Response to "[Blueray] Sängknoppar Och Kvastskaft (1971) Titta Hela Filmen"

Post a Comment